Mobilā versija
+4.7°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
11. augusts, 2014
Drukāt

Cepti āboli ar medu riekstiem. Vienkāršs un veselīgs našķis!

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams

5-6 āboli
Medus un riekstu maisījums – 1/2 glāze
Cukurs

Pagatavošana

1. Ābolam izņem serdi un tās vietā ieber nedaudz cukura.

2. Sagatavotos ābolus liek cepeškrāsnī uz 10-15 minūtēm. Lai āboli nezaudētu formu, miziņu vairākās vietās sadursta ar dakšiņu.
3. Gatavos ābolus liek deserta traukā un pārlej ar medu un riekstiem.

Garšīgs un veselīgs deserts gatavs!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+