Mobilā versija
+0.2°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
19. janvāris, 2015
Drukāt

Cepti augļu salāti

Foto no "Ziemassvētku avīzes"Foto no "Ziemassvētku avīzes"
Sastāvdaļas:

1 ābols,
1 bumbieris,
2 banāni,
2 kivi,
1 apelsīns,
3 ēdamkarotes kausēta sviesta.

Garšvielas:
1 tējkarote kanēļa,
1 tējkarote kardamona,
1 tējk arote “Garam masala” garšvielu maisījuma,
3 tējkarotes cukura.

Visiem augļiem noņem mizu, sagriež gabaliņos un apber ar cukuru, samaisa un tā atstāj 15 minūtes.

Uz pannas liek kausētu sviestu un apcep tajā garšvielas. Pēc tam pievieno augļu maisījumu un cep uz lēnas uguns.

 

Recepte no “Ziemassvētku avīzes”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+