Mobilā versija
Brīdinājums -0.6°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
27. septembris, 2015
Drukāt

Cepti baklažāni ar sieru un biezpienu

Foto-vkusnodoma.netFoto-vkusnodoma.net

Sastāvdaļas – 4 baklažāni, 250 g biezpiena, 200 g cieta siera, ola, 2 ķiploka daiviņas, zaļumi, ēdamkarote sāls, piparu maisījums pēc garšas.

Pagatavošana.

Baklažānus nomazgā un gareniski pārgriež uz pusēm. Kātiņu nedrīkst nogriezt. Baklažānu pusītes liek verdošā sālītā ūdenī un vāra 15 – 20 minūtes. Pēc tam ieliek caurdurī, lai notek šķidrums, un ļauj atdzist.

Gatavo pildījumu. Sarīvē sieru, samaisa kopā ar biezpienu, sasmalcinātiem zaļumiem, ķiploku, olu. Novārītajiem baklažāniem izņem vidiņu un pievieno pildījumam. Pievieno sāli un piparus pēc garšas, visu kārtīgi samaisa.

Cepešpannu izklāj ar foliju. Baklažānu pusītēs pilda sagatavoto masu. Kārto uz cepešpannas un cep 180 grādu karstumā 30 minūtes.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+