Mobilā versija
+6.8°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
2. jūlijs, 2014
Drukāt

Cepti kartupeļi ar bekonu un biezpienu. Īstas zemnieku brokastis (3)

Foto - bonappetit.lvFoto - bonappetit.lv

Pagatavošanas laiks: 15 min.
Sarežģītība: vienkāršāk nemdēz būt!
Porcijas: 2

Sastāvdaļas

4 vidēja izmēra vārīti kartupeļi
100g bekons
200g biezpiens
4 ēd.k. turku/grieķu jogurts
dilles
sāls

Pagatavošana
Kartupeļus sagriež šķēlītēs. Bekonu sagriež apmēram tik pat biezās šķēlēs. Pannu uzkarsēt un uz sausas pannas apcept bekona šķēlītēs no abām pusēm. Bekonu pārlikt uz šķīvīša un tajos pašos taukos apcept kartupeļus.
Biezpienu sajaukt ar smalki sakapātām dillēm, jogurtu un pēc garšas pievienot sāli.
Uz šķīvja kārto pamīšus kartupeļu un bekona šķēlītes. Pa vidu uzliek biezpienu. Pasniedz uzreiz.

         Recepti piedāvā 

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Komentāri (3)

  1. simtgadīga recepte:-)

  2. Interesanta recepte, paldies! Šodien noteikti izmēģināšu.

  3. Priekš kam bekons? Nav nekā labāka par jaunajiem vārītiem kartupeļiem, biezpienu un mazsālītu gurķi!

Draugiem Facebook Twitter Google+