Timura Subhankulova foto

Cepti marinēti dārzeņi ar sezama sēkliņām
 0

Sastāvdaļas. Bietes, ķirbis, burkāni, pastinaki, selerijas saknes. Pirmā marināde: balzamiko etiķis, garšviela “Provansas garšaugi”, sojas mērce, cukurs, melno piparu graudi. Otrā marināde: laima sula, ķirbju eļļa, timiāns, medus, sāls.

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Notriektā tautumeita 6
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Nomizo un gabaliņos sagriež bietes, pārlej ar pirmo marinādi. Nomizo un gabaliņos sagriež burkānus, ķirbi, selerijas un pastinaka sakni, pārlej ar otro marinādi. Ļauj ievilkties vismaz vienu stundu, bet vislabāk iemarinē jau iepriekšējā vakarā. Pannā ieklāj cepampapīru, uz vienas pannas ber marinētās bietes, uz otras – pārējos dārzeņus. Cep cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni pusstundu. Pēc tam dārzeņus samaisa kopā, kārto uz šķīvja un pārkaisa ar apgrauzdētām sezama sēkliņām.

Gatavoja ātrās apkalpošanas restorāna “Tik – tak” Rīgā šefpavāre Vera Jansone

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.