Foto – Shutterstock

Cepts saldējums apelsīnu sulas mērcē 0

Ik pa laikam garšvielu veikalā “Avokado” notiek ēdienu gatavošanas meistarklases. Šoreiz šefpavārs Hermans Andress Kuoto Silva no Venecuēlas stāstīja un soli pa solim rādīja, kā vokpannā top aromātisks, ar bagātīgu garšas buķeti apveltīts, veselīgs ēdiens.

Reklāma
Reklāma

Cepts saldējums apelsīnu sulas mērcē


Nepieciešams

Plombīra saldējums

Kukurūzas pārslas Corn Flake

Kviešu milti

Ingvers

Ola

Čili pulveris

Apelsīnu sula

Kartupeļu ciete

Olīveļļa

Cukurs

Sāls

Pagatavošana

Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Lasīt citas ziņas

Saldējuma bumbu apviļā vairākos pārtikas produktos: vispirms miltos, tad sakultā olā, pēc tam sasmalcinātās Corn Flake pārslās, vēlreiz olā un Corn Flake. Katru saldējuma bumbu pusminūti apcep uzkarsētā olīveļļā un novieto uz salvetes, lai uzsūcas taukvielas.

Lai pagatavotu mērci, uz pannas uzkarsētā olīveļļā apcep sasmalcinātu ingveru un čili pulveri. Pievieno apelsīnu sulu, sāli un cukuru. Iebiezina ar kartupeļu cieti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.