Foto – Aija Geida

Cepts siers ar aroniju mērci 0

Sastāvdaļas
• 250 g baltā biezpiena siera
• 2 saujas aroniju ogu
• 75 g cukura
• Sula no viena liela apelsīna
• Ēdamkarote apelsīna miziņas
• Ēdamkarote malta svaiga ingvera
• Ēdamkarote kukurūzas cietes
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Aronijas nedaudz sablendē kopā ar apelsīna sulu un miziņu, cukuru. Pieber kukurūzas cieti, vēlreiz sablendē un liek katliņā, pievienojot ingvera sakni, sāli. Uzkarsē, līdz masa sāk nedaudz biezēt.
Sieru sagriež šķēlītēs un apcep eļļā uz pannas, līdz tas zeltaini brūns. Pasniedz siltu, pārlietu ar mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.