Mobilā versija
+2.9°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
5. decembris, 2014
Drukāt

Ceptu ābolu pīrāgs ar sukādēm smiltsērkšķu un dzērveņu sulā

Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

Ceptu ābolu pīrāgs ar sukādēm smiltsērkšķu un dzērveņu sulā – vēl viena burvīga recepte, ko man ir iemācījis garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs. Sajaucu līdzīgās daļās smiltsērkšķu un svaigi spiestu apelsīnu sulu, pievienoju nedaudz cukura. Daļu maisījuma nedaudz pavāru, uzleju uz ķirbja un cidoniju sukādēm un ļauju tām piebriest. Otru daļu sajaucu ar cukura sīrupu un svaigi spiestu dzērveņu sulu.  Ābolu daiviņas pārkaisu ar cukuru un kanēli. Formiņā pamīšus kārtoju ābolu daiviņas un mandeļu miltus; lieku karstā cepeškrāsnī un cepu 140 grādos 45 minūtes. Atdzesēto pīrāgu sagriežu un servēju ar sukādēm un mērci.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+