Mobilā versija
-1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
3. jūlijs, 2014
Drukāt

Ceptu kartupeļu salāti ar laimu sātīgām brokastīm

Foto - bonappetit.lvFoto - bonappetit.lv

Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 4

Sastāvdaļas

500g kartupeļu
1 sīpols, sasmalcināts
100 g marinēts gurķis, sagriezts
10 cm puravs, sagriezts
2 ēd.k. dilles, smalki sakapātas
2 ēd.k. pētersīļi, smalki sakapāti

Mērce:

400 g Turku / Grieķu jogurts
2 tējk. cukurs
1 ēd.k. mārrutki
2 ēd.k. gurķu sula
1 laims, sula un miziņa
1 ēd.k. etiķis
sāls un baltie pipari

Pagatavošana
Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Sagriezt kartupeļus palielos kubiņos vai šķēlītēs. Cept kartupeļus apm. 30 minūtes cepeškrāsnī, līdz tie kļūst mīksti. Atdzesēt.
Visas mērces sastāvdaļas sajaukt. Pievienot kartupeļus, puravus, marinētus gurķus, sīpolus un visu uzmanīgi samaisīt.

         Recepti piedāvā 

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+