Mobilā versija
-2.6°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
29. decembris, 2014
Drukāt

Cepumi ar apelsīnu pildījumu

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• 250 g kviešu miltu

• Ola

• 120 g cieta sviesta

• 75 g brūnā cukura

• ¼ tējkarotes sāls

• ½ tējkarotes malta kanēļa

• Tējkarote cepamā pulvera

• 100 g apelsīnu džema

• 50 g pūdercukura

Kviešu miltiem pievieno olu, gabaliņos sagrieztu sviestu, maltu kanēli, cukuru, sāli un samīca. Mīklu pusstundu patur ledusskapī, pēc tam plāni izrullē un ar formiņām izspiež cepumus – vienu cep tāpat, bet otram viducī ar mazu veidni izspiež caurumu vai zvaigznīti. Cep +180 °C aptuveni 10 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni. Atdzesē. Cepumiem, kam nav cauruma, uzklāj džemu, vidū veidojot pacēlumu, un saliek kopā ar cepumiem, kam vidū ir caurums. Uzkaisa pūdercukuru.

Pievienot komentāru

Aukstums šoziem paņēmis jau 29 cilvēku dzīvības; sestdien stindzinās pat -16 grādu salsAukstums šoziem paņēmis jau 29 cilvēku dzīvības, bet vēl vairāki simti ar ķermeņa atdzišanu nonākuši slimnīcā, piektdien vēstīja raidījums “LNT Ziņas”.
Draugiem Facebook Twitter Google+