Mobilā versija
+21.1°C
Vineta, Oļegs
Ceturtdiena, 17. augusts, 2017
27. decembris, 2014
Drukāt

Cepumi ar ingveru

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• 125 g mīksta sviesta

• 125 g kviešu miltu

• 50 g brūnā cukura

• 2 ēdamkarotes vaniļas cukura

• 1 ēdamkarote skābā krējuma

• ½ tējkarotes malta ingvera pulvera

• 1 tējkarote cepamā pulvera

• 50 g kartupeļu cietes

• 50 g iecukurota ingvera

• 70 g šokolādes glazūras

Ingveru sagriež mazos gabaliņos. Sviestu sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru, ingvera pulveri un pievieno ingvera gabaliņus. Atsevišķā bļodā ieber kviešu miltus, cepamo pulveri un kartupeļu cieti. Sajauc kopā abas masas un veido mīklu, ko patur ledusskapī pusstundu. Mīklas bumbiņas saplacina, veidojot mazus apaļus cepumiņus, vai izrullē un izspiež ar formiņām. Cep +180 °C aptuveni astoņas minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni. Atdzesē un uzlej šokolādes glazūru.

Pievienot komentāru

"Oligarhu sarunas": KNAB deputātiem neļauj kopēt lietas. Prokurori atbild - paši vainīgi! (5)"Oligarhu lietas" parlamentārā izmeklēšanas komisija turpina skaidrot, vai krimināllietas izbeigšana bijusi pamatota. Vakardienas sēdē uzzinājām, ka deputāti nonākuši grūtībās, jo KNAB neļauj kopēt un nest līdzi divus svarīgus lēmumus, kas pievienoti krimināllietā.
Draugiem Facebook Twitter Google+