Mobilā versija
+5.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
27. decembris, 2014
Drukāt

Cepumi ar ingveru

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• 125 g mīksta sviesta

• 125 g kviešu miltu

• 50 g brūnā cukura

• 2 ēdamkarotes vaniļas cukura

• 1 ēdamkarote skābā krējuma

• ½ tējkarotes malta ingvera pulvera

• 1 tējkarote cepamā pulvera

• 50 g kartupeļu cietes

• 50 g iecukurota ingvera

• 70 g šokolādes glazūras

Ingveru sagriež mazos gabaliņos. Sviestu sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru, ingvera pulveri un pievieno ingvera gabaliņus. Atsevišķā bļodā ieber kviešu miltus, cepamo pulveri un kartupeļu cieti. Sajauc kopā abas masas un veido mīklu, ko patur ledusskapī pusstundu. Mīklas bumbiņas saplacina, veidojot mazus apaļus cepumiņus, vai izrullē un izspiež ar formiņām. Cep +180 °C aptuveni astoņas minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni. Atdzesē un uzlej šokolādes glazūru.

Pievienot komentāru

Aplamie apgalvojumi. Pēc intervijas ar Fātimu teoloģe par sievietes lomu islāmā (7)Pēc “LA” publicētās intervijas ar Līgu Fātimu Legzdiņu un “Latviešu mentalitāte sasaucas ar islāmu, prāto konvertīte Līga Fātima” lasītāji uzdeva jautājumus, vai
Draugiem Facebook Twitter Google+