Foto – http://loveandcook.net.ua/

Cepumi “Merengi”. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 0

Nepieciešams

345 g pūdercukura, 3 olas baltumi, citronskābe, vanilīns.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Lasīt citas ziņas

1. Puto olas baltumus 5 minūtes, tad pakāpeniski ieputo pusi pūdercukura.

2. Puto vēl 10 minūtes. 

3. Pievieno citronskābi un mazliet sāls.

4. Beigās iemaisa otru pusi pūdercukura un var paputot 1 minūti.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Pannu izklāj ar pergamentu. Masu liek konditorejas maisā un izspiež uz pergamenta cepumus.

6. Kaltē 100–110 oC temperatūrā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.