Mobilā versija
+4.9°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
5. marts, 2014
Drukāt

Cepumi “Merengi”. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte

Foto - http://loveandcook.net.ua/Foto - http://loveandcook.net.ua/

Nepieciešams

345 g pūdercukura, 3 olas baltumi, citronskābe, vanilīns.

Pagatavošana

1. Puto olas baltumus 5 minūtes, tad pakāpeniski ieputo pusi pūdercukura.

2. Puto vēl 10 minūtes. 

3. Pievieno citronskābi un mazliet sāls.

4. Beigās iemaisa otru pusi pūdercukura un var paputot 1 minūti.

5. Pannu izklāj ar pergamentu. Masu liek konditorejas maisā un izspiež uz pergamenta cepumus.

6. Kaltē 100–110 oC temperatūrā.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+