Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
28. marts, 2014
Drukāt

Cepumi “Žagariņi” – ātri un vienkārši pagatavojams našķis (10)

cepumi

2 olas, 1 ēdamkarote piena, 1 ēdamkarote cukura, 1 glāze miltu, sāls.

Saberž olu ar cukuru, pievieno pienu, sāli, miltus. Sastrādā viendabīgā masā. Mīklu izveltnē, sagriež strēmelēs. Katru strēmeli vidū iegriež.

Strēmeles galus izver caur iegriezumu pretējā virzienā. Cep vārošā eļļā. Atdzisušus pārkaisa ar pūdercukuru.

Pievienot komentāru

Komentāri (10)

  1. sīs receptes bija iscili gardas ņam ņam

  2. cik vajaga eļļas?

  3. Cik ilgi “cep”?

  4. Tiešām 1 ēdamkarote piena????????????

  5. Es ar tikko sataisīju. Gardi, tikai man tādi nevis mīksti , puffīgi, bet gan kraukšķīgi. Tāpat gardi 🙂

  6. sanaca

  7. beerniibas nashkjis

Draugiem Facebook Twitter Google+