Mobilā versija
-0.5°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
5. jūnijs, 2015
Drukāt

Cepumu suflē tortīte ar ogu želeju. Bez cepšanas!

tortite
Sastāvdaļas

Pamatnei:
120 g šokolādes cepumu
30 g sviesta

Krēmam:
450 g Filadelfijas siera
50 g biezpiena
1 laima sula
120 g cukura

Želejai
250 g zemeņu
1 paciņa želatīna
Cukurs

Pagatavošanas laiks: 25 min.
Sarežģītība: vidēja

Pagatavošana

1. Cepumus sadrupina un sajauc ar sasildītu sviestu. Cepumu pamatni izklāj formā, liek ledusskapī.

2. Sieru sajauc ar biezpienu, laima sulu un pūdercukuru. Visu kārtīgi samaisa.

3. Izņem pamatni no ledusskapja. Liek virsū zemenes – ja lielas, pārgriež uz pusēm. Pēc tam liek siera un biezpiena pildījumu. Atkal ievieto ledusskapī.

4. Atlikušās zemenes pārber ar cukuru un pavāra, kamēr izdalās sula. Izberž caur sietiņu.

5. Želatīnu 30 minūtes izmērcē aukstā ūdenī. Sasilda, neļaujot uzvārīties, un tievā strūkliņā ielej ogu biezenī. Samaisa un lej virsū kūkai. Liek ledusskapī uz divām stundām. Pirms pasniegšanas sagriež porcijās. Rotā ar svaigām zemenēm.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+