Cepumu tortīte “Brīvdienas pārsteigums”. Bez cepšanas! 0

Pagatavošana

1. Želatīnu izmērcē aukstā ūdenī. Dzeltenumus saberž ar 150 g cukura. Pienu uzkarsē, pieber vaniļas cukuru. Pienu lej klāt dzeltenumiem tievā strūkliņā, pastāvīgi maisot.

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

2. Uz lēnas uguns vāra krēmu, pastāvīgi maisot, kamēr tas sabiezē. Pievieno želatīnu un vāra, kamēr tas izšķīdis. Atdzesē. Saldo krējumu saputo stingrās putās. Iecilā krēmā un samaisa.

3. Izkausē 50 g cukura 10 ml verdoša ūdens un ar šo sīrupu apslaka cepumus. Cepumus liek gar formiņas sienām, kas izziestas ar sviestu. Vidū liek krēmu, uzmanoties, lai cepumi nesagāžas. Gatavo tortīti pārsedz ar šķīvi un liek ledusskapī uz 4-6 stundām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.