Publicitātes foto

Ceriņu mājas kūka. Lelde Lietaviete dalās ar savu ģimenes recepti 0

TV dīva Lelde Lietaviete svētkos sevi un mīļos labprāt lutina ar kārumiem.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 382
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 30
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas biskvītam
10 olas
10 tējkarotes cukura
10 tējkarotes kviešu miltu

Smilšu mīklai:
250g sviesta
300g kviešu miltu
200g cukura
Rīvētas citrona miziņas

CITI ŠOBRĪD LASA

Krēmam:
5 olas
200g cukura
5 ēdamkarotes kviešu miltu
500ml piena
100g sviesta
Vaniļas cukurs
Plūmju ievārījums pēc vajadzības

Dekorēšanai – ogas un augļi pēc izvēles

Pagatavošana.

Sakarsē krāsni 150 grādus karstu. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru. Biskvītam olu dzeltenumu saputo ar cukuru, pievieno miltus. Tad iecilā saputotus olu baltumus. Smilšu mīklai sviestu saputo ar cukuru, pierīvē citrona miziņu un pievieno miltus. Izklāj uz pannas un cep krāsnī 15 minūtes. Tikmēr  krēmam olas samaisi ar cukuru, pievieno miltus, vaniļas cukuru un vārītu pienu. Ūdens peldē iebiezini, tad atdzesē un puto kopā ar sviestu. Visas kārtas liec kopā, pa vidu smērējot plūmju ievārījumu. Dekorē ar ogām un augļiem pēc patikas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.