Mobilā versija
-0.3°C
Meta, Sniedze
Piektdiena, 2. decembris, 2016
1. aprīlis, 2014
Drukāt

Cēzara salāti ar vistas fileju
 (1)

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece

Sastāvdaļas: Salātu lapas, vistas fileja, baltmaize vai ciabata, Parmezāna siers, paipalu olas, ķiršu tomātiņi. Mērcei: anšovi, saldais krējums, garšvielas.

 

Kā gatavot?

Salātu lapas saplūkā. Anšovus sablenderē kopā ar saldo krējumu un garšvielām. Pikantas garšas cienītāji var pievienot arī trifeļu garšvielu. Mērci uz pusstundu ievieto ledusskapī. Vistas fileju sagriež plānās šķēlītēs, pārkaisa ar garšvielām, apgrilē vai cep uz pannas. Salātu lapas sajauc ar anšovu mērci, kārto uz šķīvja. Pāri liek vistas filejas šķēlītes, vārītu paipalu olu un ķiršu tomātu pusītes, pārkaisa ar baltmaizes vai ciabatas grauzdiņiem un rīvētu Parmezāna sieru.

 

Recepte no kafejnīcas “Ar mani atkal runā kaijas” klāsta.

 

 

 

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Mājas apstākļiem ideāli,restorānos cēzara mērce pagatavojas nedaudz sarežģītāk,jeb ar vairākiem ingridientiem.

Draugiem Facebook Twitter Google+