Mobilā versija
Brīdinājums -2.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
12. novembris, 2013
Drukāt

Cidoniju, gaišā greipfrūta un ingvera jogurta panna cotta

panna-cota

Pagatavošana laiks: 50 min.

Porcija: 4 cilvēkiem

Nepieciešams:

Jogurts bez piedevām – 400 g
Neliels ingvera gabals
Gaišais greipfrūts – 1 gab.
Cidoniju sīrups – 100 ml
Želatīns – 10 g
Svaigas dzērvenes – 3 saujas
Ziedputekšņi – 1 ēdamk.
Glāzes vai burciņas

Pagatavošana:

Traukā lej cidoniju sulu un pierīvē nelielu gabaliņu ingvera
Sulai pievieno želantīnu un atstāj uzbriest 5 min.
Izspied greipfrūtu sulu
Sakarsē želantīnu, sajauc ar greipfrūta sulu un jogurtu viendabīgā masā
Masai pievieno ziedputekšņus un lej glāzē līdz pusei
Panna cottu liec ledusskapī vismaz uz stundu
Pasniedz ar svaigām dzērvenēm

Aikāgaršo padoms! Jogurta bez piedevām vietā izmēģini jogurtu ar piedevām pēc savas izvēles

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+