Foto – Shutterstock

Cidoniju ievārījums ar bumbieriem – zeltains gardums pie pankūkām 0

Sastāvdaļas (četras 800 g burciņas)

• 2 kg gatavu bumbieru
• 500 g cidoniju
• 400 g baltā cukura
• 800 g ievārījuma cukura
• kanēļa standziņa

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai 188
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Bumbierus nomizo un sagriež gabaliņos, cidonijas – šķēlītēs. Cidonijām pieber balto cukuru un vāra 20 minūtes, tad pievieno bumbierus, kanēļa standziņu un ievārījuma cukuru, vāra 10 minūtes. Izņem kanēļa standziņu un ievārījumu pilda tīrās burkās.

! Bumbieri kopā ar cidonijām lieliski papildina viens otru un rada patīkamu saldskābu garšu.

UZZIŅA

CITI ŠOBRĪD LASA

Tādās pašās proporcijās var gatavot ķirbju un cidoniju ievārījumu. Vispirms katliņā mazā ūdens daudzumā cidoniju un ķirbju gabaliņus izvāra mīkstus, tad sablendē un pievieno abu veidu cukuru. Vāra aptuveni 10 minūtes un pēc tam pilda burkās.