Mobilā versija
+0.4°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
25. decembris, 2014
Drukāt

Cidoniju un kalvadosa dzēriens


dzērieni

Dzērieni. Restorāns "Fazenda", Rīga, Baznīcas iela 14. 10/12/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze

Sastāvdaļas:

300 ml karsta ūdens,

30 ml kalvadosa (ābolu brendija),

2 ēd. k. sacukurotu cidoniju šķēlīšu savā sulā,

kanēļa standziņa,

kanēlis,

apelsīna šķēlīte.

Kā gatavot?

Glāzē liek sacukurotās cidoniju šķēlītes, uzlej karstu ūdeni un samaisa. Pievieno kalvadosu un kanēļa standziņu. Glāzi rotā ar apelsīna šķēlīti, kam uzbārsta kanēli.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+