Foto – Baiba Buceniece

Čile con carne
 0

Sastāvdaļas:  (8 porcijām) 2 sīpoli, 5 cm ingvera, 3 daiviņas ķiploka, 3 – 7 sarkanie čili, 1 tējk. malta kumīna, 800 g rupji samaltas liellopa gaļas, 400 g pupiņu tomātu mērcē, 400 g konservētu brūno pupiņu, 400 g konservētu tomātu savā sulā, kukurūzas eļļa, rīsi. 


Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Sīpolu, ingveru, ķiplokus un čili sablenderē, apcep kukurūzas eļļā. Pievieno gaļu un apbrūnina. Klāt liek pupiņas tomātu mērcē, konservētas brūnās pupiņas un konservētus tomātus. Sutina 2 – 3 stundas. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.