Foto – Aikagarso.lv

Citronu biskvīta torte ar iebiezināto pienu 0

Pagatavošana laiks: 1 stunda
Porcija: 8 cilvēkiem
Nepieciešams:

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 382
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 30
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas
  • Lauku olas – 4 gab.
  • Rapšu eļļa – 70 ml
  • Milti – 4 ēdamk.
  • Brūnais cukurs – 3 ēdamk.
  • Citrons – 1 gab.
  • Rimi saldētās avenes – 500 g
  • Vārīts iebiezinātais piens – 1 kārba (400 ml)

Pagatavošana: 

  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 C un ietauko tortes formiņu
  2. Olu baltumus atdali no dzeltenumiem
  3. Atsevišķos traukos sakul baltumu un dzeltenumu ar cukuru, tā, lai veidojas biezs krēms
  4. Olu dzeltenumam pievieno eļļu un citrona sulu, iecilā sakulto baltumu dzeltenumā
  5. Pievieno izsijātus miltus, sajauc un lej formā
  6. Biskvītu cep 35 – 40 minūtes, atdzesē un pārgriez uz pusi
  7. Uzber saldētas ogas, pārlej vārītu iebiezināto pienu un pa virsu liec otru biskvīta pusi, dekorē ar ogām
  8. Ogas nav jāatkausē, tās pašas atkusīs un visas sulas sasūksies biskvītā, kūkai dodot papildu atsvaidzinošu garšu

Atceries!

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai vārīto pienu labāk varētu uzklāt, tas ir nedaudz jāsasilda, bet kad tas atdzisīs, tas atkal kļūs stingrs.

Aikagarso.lv recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.