Mobilā versija
+5.9°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
17. marts, 2014
Drukāt

Citronu kēkss (2)

Foto - dreamscook.ruFoto - dreamscook.ru

Sastāvdaļas:

200 g miltu

250 g biezpiena

150 g cukura

2-3 ēdamkarotes sviesta

3 olas

1 citrons

1,5 tējkarotes sodas

Kā gatavot?

1. Citronu kopā ar tā miziņu sagriezt un sablenderēt.

2. Atdzesētu sviestu sajaukt ar cukuru. Pievienot vājpiena biezpienu un rūpīgi samaisīt.

3. Viegli saputot olas un pievienot biezpiena masai. Iemaisīt arī sablenderēto citronu.

4. Pievienot sodu (dzēst etiķī nevajag, jo šajā receptē pietiek ar citrona sulu). 

5. Pāris minūtes pagaidīt, pēc tam iemaisīt miltus. Iepildīt mīklu ietaukotā veidnē. Labāk izvēlēties ar augstām malām.

6. Cep aptuveni stundu. Gatavību pārbauda, kociņu iedurot kēksā.

7. Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.

 

Recepte no dreamscook.ru

 

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Sanāk ļoti ļoti garšīgs. Vakar pēc vakariņām pazuda vienā mirklī. Šodien cepšu vēl vienu!! ņamma..

  2. sanaak fors es liku klaat veel roziines

Draugiem Facebook Twitter Google+