Mobilā versija
+3.1°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
5. septembris, 2014
Drukāt

Citronu kūciņas. Mmmm… gardi!

Foto no eda.ruFoto no eda.ru

Sastāvdaļas:

140 g kviešu miltu

250 g cukura

160 g saldkrējuma sviesta

25 g vaniļas cukura

1 citrons

3 ēdamkarotes citrona sulas

20 g kartupeļu cietes

sāls pēc garšas

3 olas

pūdercukurs pēc garšas

1. Sakuļ miltus ar 3 ēdamkarotēm cukura, 110 g sviesta, vaniļas cukuru un sāli.

2. Kvadrātveida (apm. 20 cm) formā ieklāj cepampapīru. Ar rokām vienmērīgi ieklāj mīklu formā (maliņas nevajag izveidot). Mīklu cep 25 minūtes 180 grādu karstumā.

3. Citronu ar visu mizu, bez sēkliņām, sablenderē kopā ar olām, atlikušo sviestu, citrona sulu, kartupeļu cieti un šķipsniņu sāls. Pēc tam pievieno cukuru un vēlreiz sakuļ.

4. Uz izceptās mīklas klāj pildījumu un cep vēl 25 minūtes tajā pašā temperatūrā.

5. Gatavo pīrāgu griež četrstūrveida figūriņās un pārkaisa ar pūdercukuru.

Recepte no eda.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+