Foto no eda.ru

Citronu kūciņas. Mmmm… gardi! 0

Sastāvdaļas:

140 g kviešu miltu

250 g cukura

160 g saldkrējuma sviesta

25 g vaniļas cukura

1 citrons

3 ēdamkarotes citrona sulas

20 g kartupeļu cietes

sāls pēc garšas

3 olas

pūdercukurs pēc garšas

1. Sakuļ miltus ar 3 ēdamkarotēm cukura, 110 g sviesta, vaniļas cukuru un sāli.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

2. Kvadrātveida (apm. 20 cm) formā ieklāj cepampapīru. Ar rokām vienmērīgi ieklāj mīklu formā (maliņas nevajag izveidot). Mīklu cep 25 minūtes 180 grādu karstumā.

3. Citronu ar visu mizu, bez sēkliņām, sablenderē kopā ar olām, atlikušo sviestu, citrona sulu, kartupeļu cieti un šķipsniņu sāls. Pēc tam pievieno cukuru un vēlreiz sakuļ.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Uz izceptās mīklas klāj pildījumu un cep vēl 25 minūtes tajā pašā temperatūrā.

5. Gatavo pīrāgu griež četrstūrveida figūriņās un pārkaisa ar pūdercukuru.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.