Mobilā versija
+5.6°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
9. decembris, 2014
Drukāt

Cūkgaļa ar marinētiem gurķiem un medu

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

600g cūkgaļas šķiņķis vai lāpstiņa

200ml saldais krējums

1 sīpols

2 ēd.k. medus

3 marinēti gurķi

2 ēd.k. milti

eļļa

rozmarīns

sāls, pipari

Pagatavošana

Gurķus sagriezt strēmelītēs. Sīpolu notīrīt un sagriezt smalkāk. Gaļu sagriezt nelielās strēmelītēs.

Dziļā pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus. Pievienot gaļu un cept kamēr tā kļūst zeltaini brūna. Pieliet ūdeni, pievienot rozmarīnu, medu, sāli un sautēt līdz gaļa kļūst mīksta. Gatavošanas ilgums atkarīgs no izvēlētās gaļas kvalitātes. Ja nepieciešams, tad gatavošanas procesā pievienot papildus ūdeni.

Miltus sajaukt ar saldo krējumu. Nepārtraukti maisot gaļai pievieno saldo krējumu ar miltiem. Tad iemaisīt marinētus gurķus, sagaidīt pirmos burbuļus un izslēgt uguni. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Recepte tapusi sadarbībā ar “Kurzemes gaļsaimnieks”
Recepti piedāvā
bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+