Mobilā versija
+5.2°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
15. februāris, 2014
Drukāt

Cūkgaļas fileja ar zilā siera mērci, ceptiem tomātiem un baziliku

Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

Sastāvdaļas

Cūkgaļas fileja, tomāti, baziliks, marinēti sīpoli, rīsi, zilais siers (piemēram, “Dorblue”, “Danablue”), salds krējums.

Kā gatavot?

Cūkgaļas fileju griež gabalos, apcep eļļā, apkaisa ar garšvielām. Nomizo tomātus, apcep eļļā, pievienojot baziliku. Gatavo mērci no zilā siera un saldā krējuma. Uz šķīvja kārto vārītus rīsus, virs tiem cepto fileju, ceptos tomātus, marinētus sīpolus. Virsū lej mērcīti.

Recepte no kafejnīcas “Kore” Ērgļos

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+