Mobilā versija
+3.1°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
16. septembris, 2015
Drukāt

Cūkgaļas fileja medus glazūrā

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

600g cūkgaļas fileja
4 burkāni
200g pērļu sīpoliņi
1/2 citrona sula
2-3 ēd.k. medus
50ml muskatvīns
olīveļļa
sāls, pipari

Pagatavošana

Gaļu ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, medu, apslacīt ar olīveļļu. Gaļu pārlikt cepamā formā un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 30 min., ik pa brīdim aplejot gaļu ar muskatvīnu. Gaļu izņemt no cepamā traukā, šķidrumu noliet – tas noderēs dārzeņiem.

Burkānus notīrīt, sagriezt ripiņās. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept burkānus un pērļu sīpoliņus. Ja nav pērļu sīpoliņu, var izmantot Šalotes sīpolus un sagriezt tos daiviņās. Pievienot nolieto no gaļas šķidrumu, svaigi spiestu citrona sulu un minūtes 5 sautēt.

Gaļu pārlikt uz servējamā trauka, pārliet ar mērci un dārzeņiem. Pasniedz uzreiz.

 

Recepti piedāvā:

bonap

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+