Mobilā versija
+5.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
11. janvāris, 2014
Drukāt

Cūku pupu salāti ar vārītu olu

Ilzes Pētersones fotoIlzes Pētersones foto

Šo recepti Ira Dombrovska atvedusi no kāda atpūtas ceļojuma pie Azovas jūras, kur iepazinušies ar armēņu profesoru no Maskavas arābu radio. Viņš kādreiz bija dzīvojis Ēģiptē un tur iemācījies gatavot interesantus ēdienus. Dažus no tiem profesors pagatavojis arī Dombrovskiem.

Divām personām


Sastāvdaļas


3 olas, 400 g pupu, ķiploks, čili pipars un olīveļļa vai olīveļļa ar čili (ja izmanto čili, sāli nevajag), pētersīļu lapiņas.

Kā gatavot?

Cūku pupas izvāra, nosusina, liek bļodā. Izvāra olas, sakapā tādā lielumā kā pupas un samaisa ar sasmalcinātu ķiploku, čili piparu un eļļu. Dekorē ar pētersīļiem.

 

Medibas_logo_istais

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+