Foto – Anda Krauze

Cukuroti rabarberi ar uzputotu jogurtu un smiltsērkšķu krēmu 1

Īsteni pavasarīga recepte gardēžiem, ko man iemācījis garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs.

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Lasīt citas ziņas

Notīrītus rabarberus sagriežu plānās sloksnēs, uz brīdi iemērcu aukstā ūdenī, lai tie kļūtu stingri, pārkaisu ar cukuru un kanēli. Saputoju 100 g saldā krējuma, pievienoju ēdamkaroti medus un 100 g grieķu jogurta. Siltā ūdens peldē sakuļu desmit olu dzeltenumus (der tikai laimīgo vistu olas!) ar 150 g cukura, pieleju citrona sulu, 115 g smiltsērkšķu želejas, iemaisu 200 g sviesta un 10 g izkausēta želatīna. Servēju uz dēlīša, dekorēju ar ogām un piparmētru lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.