Mobilā versija
+5.5°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
1. maijs, 2014
Drukāt

Dārzeņu žuljēns

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida

Sastāvdaļas: (4 porcijām) 1 burkāns, 100 g ķirbja, 200 g brokoļa, 200 g Parmezāna siera, 1 ēdamkarote olīveļļas, 1 ķiploku daiviņa, 1 ēdamkarote citrona sulas, 2 ēdamkarotes baltvīna.

 

Kā gatavot?

Dārzeņus sagriež smalkās strēmelītēs, brokoli – mazās rozetītēs. Uzsilda vokpannu, pievieno olīveļļu, dārzeņus un sakapātu ķiploku un sutina, kamēr mīksti. Tad pievieno citrona sulu un vīnu, samaisa un noņem no uguns. Saliek masu trauciņos, pārkaisa ar rīvētu sieru un uz piecām minūtēm ieliek pakarsēties cepeškrāsnī (+180 grādos). Pasniedz siltu.

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+