Foto – Aija Geida

Deserts ar biezpienu, rabarberiem un auzu pārslām 0

Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos, pievieno 70 g brūnā cukura, pāris ēdamkarošu ūdens un vāra uz lēnas uguns, līdz mīksti. Tad pievieno agaru, kas izšķīdināts nelielā daudzumā ūdens. Masu pavāra divas minūtes un noliek vēsumā atdzesēties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
VIDEO. “Ja es, uz veikalu braucot, iekāpju Teslā, nevis “zaporožecā”…” Daugaviņš izsakās par Kariņa skandālu 11
Lasīt citas ziņas

Pa to laiku uz pannas mazliet apgrauzdē auzu pārslas, pievieno 15 g brūnā cukura, apmaisa. Liek uz lēzena šķīvja, lai atdziest.

Biezpienu kopā ar medu rūpīgi izmīca, lai nav lielu graudu. Saldo krējumu uzputo un iecilā biezpiena masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Deserta traukos kārtām liek auzu pārslas, biezpiena masu un rabarberus, pēc tam atkal auzu pārslas, biezpienu un rabarberus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.