Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
19. augusts, 2014
Drukāt

Deserts “Maigums” (4)

Foto - kuharka.comFoto - kuharka.com

1 kg biezpiena

1,5 glāze pūdercukura

300 g saldkrējuma sviesta

300 g maltu cepumu

divas ēdamkarotes kakao pulvera

četras ēdamkarotes krāsaino kokosriekstu skaidiņu

1 glāze sasmalcinātu Indijas riekstu

Caur sietu izspiež biezpienu, samaisa ar pūdercukuru un sviestu, sablenderē. Sadala divās vienādās daļās. Vienai pievieno kakao, oatru pusi sadala vēl trīs daļās: 1/3 pievieno riekstus, pārējām – maltus cepumus.

Ir iegūta trīs veidu masa: ar riekstiem, cepumiem un kakao. No puses ar riekstiem sajauktās masas izveidot nelielas bumbiņas, ietin tās masā, kura ir kopā ar cepumiem, un to savukārt ietin kakao masā.

Trīskārtu bumbiņas apviļā kokosriekstu skaidiņās, liek uz šķīvja un patur ledusskapī trīs stundas.

Recepte no kuharka.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (4)

  1. Vai attēlā redzmā deserta recepte nav pieejama?

  2. Nesaprotu,kāpēc nevar ielikt bildei atbilstošu recepti un otrādi…

  3. Vairāk kā skaidrs, ka neatbilst. Vēlos recepti attēlā redzamajam desertam!

  4. Vai recepte un foto sader?

Draugiem Facebook Twitter Google+