Mobilā versija
-0.7°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
27. janvāris, 2015
Drukāt

Deserts “Nevaldāmā buča”

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

200g vaniļas zefīrs

150 ml saldais krējums

300g zemenes

2 tējk. cukura

Pagatavošana

Saldo krējumu saputo ar cukuru. Zemenes noskalo un sagriež uz pusēm, vai lielākas četrās daļās. Zefīru sagriež kubiņos.

Deserta trauciņos kārto slāņiem – sāk ar zefīra kārtu. Tālāk seko slānis ar saldo krējumu un slānis ar zemenēm. Tad atkal zefīra kārta, putukrējuma kārta un zemenes. Nobeidz visu ar putukrējumu. Liek ledusskapī uz vismaz 6 stundām, ideāli pagatavot iepriekšējā vakarā un desertu uzglabāt ledusskapī.

Ja gribas padekorēt, tad tikai pirms pašas pasniegšanas, jo pēc ilgajām stundām dekorējums var nedaudz apvīst, apžūt, piekust vai kaut kā tamlīdzīgi nenoturēties vizuāli pieklājīgs.

 

Recepti piedāvā

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+