Foto – povar.ru

Deserts no bumbieriem un sarkanvīna 0

Citronu miziņas sagriež palielos gabaliņos. Notīra bumbierus, pārgriež uz pusēm, izņem serdes, sagriež bumbierus lielos gabalos, pārlej ar vīnu, pievieno cukuru, krustnagliņas, kanēli, miziņas gabaliņus un samaisa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Lasīt citas ziņas

Uzvāra, pārklāj vāciņu un tur uz nelielas uguns pussstundu. Bumbieri ir gatavi, kad iegūst spilgi sarkanu nokrāsu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.