Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
3. novembris, 2014
Drukāt

Deserts no bumbieriem un sarkanvīna

Foto - povar.ruFoto - povar.ru
Sastāvdaļas:

8 stingri bumbieri

350 ml sarkanā sausā vīna

1 glāze cukura

5 krustnagliņas 

4 tējkarotes malta kanēļa

2 citronu miziņas

Citronu miziņas sagriež palielos gabaliņos. Notīra bumbierus, pārgriež uz pusēm, izņem serdes, sagriež bumbierus lielos gabalos, pārlej ar vīnu, pievieno cukuru, krustnagliņas, kanēli, miziņas gabaliņus un samaisa.

Uzvāra, pārklāj vāciņu un tur uz nelielas uguns pussstundu. Bumbieri ir gatavi, kad iegūst spilgi sarkanu nokrāsu.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+