Mobilā versija
Brīdinājums -0.8°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
7. jūnijs, 2012
Drukāt

Deserts “Saldais skūpsts”

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece

Sastāvdaļas: saldēti vai konservēti augļi – persiki, ananass, ķirši, āboli, vīnogas, sīrups vai sula, kanēlis, baltvīns, saldējums.

 

Kā gatavot?

Katliņā lej baltvīnu, brīdi pavāra, lai izgaro alkohols. Pievieno atkausētus vai konservētus augļus, mazliet sīrupa vai ābolu vai vīnogu sulu. Pavāra 10 minūtes, lej deserta trauciņos. Var pārkaisīt ar kanēli. Pasniedz atdzisušu ar plombīra saldējumu.

 

Krodziņa “Ķirmis” šefpavāra Andreja Stepanova recepte

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+