Mobilā versija
-1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
10. decembris, 2014
Drukāt

Deserts “Spirdzinājums”

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs
Sastāvdaļas:

Pamatmasai: avokado, ābols, laims (vai cidonijas), biezpiens, iebiezinātais piens vai medus, plombīra saldējums. Mērcītei: saldētas zemenes, jāņogas, avenes, dzērvenes, cukurs.

KĀ GATAVOT?

Blenderī sakuļ biezpienu kopā ar avokado un ābola gabaliņiem, pievieno laima sulu un nedaudz iebiezinātā piena vai medus. Ogas atkausē un sablenderē kopā ar cukuru. Lēzenā deserta traukā vispirms lej ogu mērci, vidū izspiež aplīti no gaiši zaļās biezpiena, avokado un ābola masas, vidiņā liek saldējuma bumbiņu. Rotā ar veselām dzērvenēm un piparmētru lapiņām.

Recepte no Rīgas–Neretas šosejas krodziņa Vecumniekos “Pie lielās karotes”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+