Mobilā versija
+3.1°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
18. septembris, 2014
Drukāt

Dzērveņu mērce – garšīga piedeva gaļai un desertiem. 2 receptes

Foto - FotoliaFoto - Fotolia

1. recepte

100 g dzērveņu, 50 g cukura, 1 glāze ūdens, 1 ēdamkarote ruma, 1 ēdamkarote kartupeļu cietes, citrona miziņa.

Dzērvenes sablendē, pievieno vārītu ūdeni un pārējās receptē minētās sastāvdaļas. Labi samaisa.

2. recepte

200 g dzērveņu, 150 ml apelsīnu sulas, 200 g cukura (pagaršojiet, cukuru var ņemt mazāk), kanēlis (pēc garšas).

Uzvāra apelsīnu sulu, pievieno sašķaidītas dzērvenes. Vēl vāra 4–5 minūtes, pieber cukuru un kanēli.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+