Mobilā versija
Brīdinājums -2.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
24. aprīlis, 2014
Drukāt

Dzērveņu musli ar jogurtu

Foto - eda.ruFoto - eda.ru

Sastāvdaļas:

(4 porcijām)

pusglāze dabiska jogurta bez piedevām

pusglāze dzērveņu sulas

2 ēdamkarotes žāvētu dzērveņu

6 ēdamkarotes herkulesa

1 ēdamkarote saulespuķu sēkliņu

1 ēdamkarote kliju

2 tējkarotes medus

1/4 tējkarotes vaniļas cukura

sāls pēc garšas

Kā gatavot?

Samaisa jogurtu ar dzērveņu sulu, herkulesu (nederēs ātrās pagatavošanas pārslas), dzērvenes, saulespuķu sēkliņas, klijas, medu, vaniļu un nedaudz sāls. Atstājiet ledusskapī uz 8 stundām.

 

Recepte no eda.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+