Foto – Aija Geida

Eksotiskais muslis – aromātiskām brokastīm 0

Sastāvdaļas
• 450 g pilngraudu auzu pārslu
• 75 g saulespuķu sēkliņu
• 75 g sezama sēkliņu
• 50 g kaltētu melleņu vai ķiršu
• 50 g kokosriekstu skaidiņu
• 100 g banānu vai ābolu čipsu
• 75 g rozīņu
• 75 ml kokosriekstu eļļas
• 50 ml agaves vai cukura sīrupa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Banānu vai ābolu čipsus salauž gabaliņos. Auzu pārslas sajauc ar visām sastāvdaļām, samaisa. Cepešpannā ieklāj cepampapīru, liek sagatavoto masu, izlīdzina un grauzdē +165 °C 15–20 minūtes. Pēc 10 minūtēm pannu izņem ārā un apmaisa. Atdzesē un sapilda hermētiskā traukā.

Kokosriekstu eļļa un skaidiņas sniedz patīkamas garšas nianses. Šis ir izteikti aromātisks muslis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.