Praktiski
Receptes

Eksotiskais muslis – aromātiskām brokastīm 0

Foto – Aija Geida

Sastāvdaļas
• 450 g pilngraudu auzu pārslu
• 75 g saulespuķu sēkliņu
• 75 g sezama sēkliņu
• 50 g kaltētu melleņu vai ķiršu
• 50 g kokosriekstu skaidiņu
• 100 g banānu vai ābolu čipsu
• 75 g rozīņu
• 75 ml kokosriekstu eļļas
• 50 ml agaves vai cukura sīrupa

Pagatavošana.
Banānu vai ābolu čipsus salauž gabaliņos. Auzu pārslas sajauc ar visām sastāvdaļām, samaisa. Cepešpannā ieklāj cepampapīru, liek sagatavoto masu, izlīdzina un grauzdē +165 °C 15–20 minūtes. Pēc 10 minūtēm pannu izņem ārā un apmaisa. Atdzesē un sapilda hermētiskā traukā.

Kokosriekstu eļļa un skaidiņas sniedz patīkamas garšas nianses. Šis ir izteikti aromātisks muslis.

LA.lv
AO
Andris Ozoliņš
Praktiski
Māja bez pelējuma un puves? Palīdzēs kārtīgs jumts un pareiza ēkas konstrukcija 1
17 stundas
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Uzzinām vairāk par bumbieru šķirnēm: populārākās, izturīgākās, ar lielākajiem augļiem 2
20 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
12 populāras suņu šķirnes, kas nav piemērotas saimniekiem – iesācējiem
20 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
Taksistu konflikts lidostā: policija sāk lietvedību
26 minūtes
LA
LA.lv
Dabā
Svētku priekšvakarā izdemolēta populārā Kaņiera niedrāja laipa Ķemeros
52 minūtes
LE
LETA
Pasaulē
Krievijai esot piekļuve Lielbritānijas vīzu apstrādei
18 minūtes
LE
LETA
Dabā
Sestdien vietām nedaudz līs
2 stundas
LA
LA.lv
Latvijā
“Staro Rīga” laikā uz ZM augstceltnes taps lielākais digitālais sveiciens simtgadē
1 stunda