Foto – Aija Geida

Eksotiskais muslis – aromātiskām brokastīm 0

Sastāvdaļas
• 450 g pilngraudu auzu pārslu
• 75 g saulespuķu sēkliņu
• 75 g sezama sēkliņu
• 50 g kaltētu melleņu vai ķiršu
• 50 g kokosriekstu skaidiņu
• 100 g banānu vai ābolu čipsu
• 75 g rozīņu
• 75 ml kokosriekstu eļļas
• 50 ml agaves vai cukura sīrupa

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Banānu vai ābolu čipsus salauž gabaliņos. Auzu pārslas sajauc ar visām sastāvdaļām, samaisa. Cepešpannā ieklāj cepampapīru, liek sagatavoto masu, izlīdzina un grauzdē +165 °C 15–20 minūtes. Pēc 10 minūtēm pannu izņem ārā un apmaisa. Atdzesē un sapilda hermētiskā traukā.

Kokosriekstu eļļa un skaidiņas sniedz patīkamas garšas nianses. Šis ir izteikti aromātisks muslis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.