Mobilā versija
+2.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
23. septembris, 2015
Drukāt

Enerģijas salāti ar kartupeļiem un šķiņki (2)

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

4 porcijām
750 g kartupeļu
1 sarkanā paprika
1 saišķītis redīsu
250 g vārīta šķiņķa
250 g salātu krēma
6 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
Sāls
Pipari
2 olas
1 saišķītis zaļo lociņu

Gatavošanas laiks: apm. 20 minūtes (jāparedz laiks vārīšanai un marinēšanai)
Katrā porcijā apm. 226 kcal/945 kJ, 11 g olbaltumvielu, 11 g tauku, 19 g ogļhidrātu

1. Kartupeļus nomazgā, vāra un atdzesē. Nomizo, sagriež šķēlēs. Papriku nomazgā, nosusina, izņem sēkliņas, sagriež strēmelītēs. Redīsus nomazgā, nosusina. Daļu sarīvē, daļu (4–5) sagriež strēmelītēs. Šķiņķi arī sagriež strēmelītēs. Visu sajauc bļodiņā.

2. Salātu krēmu sajauc ar jogurtu, sāli un pipariem, pārlej salātiem. Atstāj ievilkties 30 minūtes. Olas vāra cietas, atdzesē, nomizo, sadala četrās daļās. Lociņus nomazgā, nosusina, sagriež. Salātus kārto uz šķīvjiem, pirms pasniegšanas dekorē ar olu ceturtdaļām, pārkaisa ar lociņiem.

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. kas ir salātu krēms?

Draugiem Facebook Twitter Google+