Mobilā versija
+5.6°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
13. jūnijs, 2015
Drukāt

Etiķī marinēts, cepeškrāsnī cepts gards šašliks

Foto-say7.infoFoto-say7.info

Ja nav iespēju nekur pie dabas uzcept šašliku, bet ļoti kārojas, to tikpat veiksmīgi var izdarīt mājās – cepeškrāsnī.

Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, 3 ēdamkarotes etiķa (6%), marinēti sīpoliņi, sīpols, 10 – 15 ķiršu tomātiņi (vai arī 200 g parasto tomātu), sāls, pipari.

Pagatavošana.

Fileju sagriež nelielos gabaliņos.

Bļodā ielej etiķi, pielej 3 ēdamkarotes ūdens, pievieno sāli un piparus. Marinādē liek sagrieztos filejas gabaliņus, pievieno sagrieztu sīpolu. Visu samaisa un liek ledusskapī uz 3 – 4 stundām.

Uz kociņiem liek filejas gabaliņu, marinētu sīpolu, fileju, tomātu utt. Ja izmanto lielos tomātus, tad tie ir jāsagriež mazākos gabalos.

Cepamo pannu nedaudz ietauko, sarindo kociņus ar gaļu un liek 180 grādus karstā cepeškrāsnī cepties uz 40 minūtēm.

Piedevās var izmantot kartupeļu biezeni.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+