Foto-vk.com

Fantastiski gards kartupeļu un zivs sacepums ar kraukšķīgu siera garoziņu 1

Šim sacepumam ir burvīga, kraukšķīga siera garoziņa. Zivs un kartupeļi saldā krējumā iegūst maigi pikantu garšu. Ātri, viegli un garšīgi!

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 5–6 kartupeļi, 500 g zivju, 2 tomāti, 1 liels sīpols, siers, zaļumi, saldais krējums.

Pagatavošana.

Kartupeļus sagriež plānās ripiņās, sīpolu sagriež gredzenos vai pusapļos, tomātus sagriež ripiņās vai pusripiņās, zivi sagriež nelielos gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sieru šoreiz nerīvē, bet gan sagriež plānās garenās šķēlītēs (kā sviestmaizēm). Zaļumus smalki sasmalcina.

Saldajā krējumā pievieno sāli, piparus, var vēl kādu zivs ēdienam domātu garšvielu.

Cepamajā traukā liek kartupeļu kārtu, pēc tam sīpola ripiņas, virsū zivs gabaliņus.

Viegli pasāla, pārkaisa ar zaļumiem, pārlej pāri saldo krējumu.

Virsū liek tomātus un vēlreiz visu pārsmērē ar saldo krējumu.

Pašā virsū liek siera šķēles tā, lai viss cepiens būtu nosegts.

Ja vēl ir palicis saldais krējums, to uzmanīgi ielej sacepumam sānos.

Cep 200–220 grādu karstumā apmēram 25–30 minūtes.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.