Foto – eda.ru

Forele ar timiānu uz burkānu spilventiņa 0

300 g foreles filejas

1 burkāns

timiāns pēc garšas

1 apelsīns

sāls pēc garšas

melni maltie pipari pēc garšas

Kā gatavot?

1. Fileju apsmērē ar sāli un pipariem.

2. Gabaliņos sagriež burkānus. Notīra apelsīnu no mizas un plānajām miziņām. Miziņu sarīvē. Apelsīnu sagriež nelielos gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj
Krimināls
Krituši visi antirekordi – savākts 600 000 narkomānu izlietoto šļirču. Atrasta arī traģiskā “narkozombiju” viela 8
Krievija identificē divas “smirdīgas” valstis, kas būtu tās nākamais mērķis 228
Lasīt citas ziņas

3. Formā liek burkānus, pusi apelsīnu miziņu, pārkaisa ar timiānu. Pa virsu izliek zivs filejas gabaliņus, apelsīnus, pāri palikušo miziņu un nedaudz timiāna.

4. Cepeškrāsnī cep 200 grādos 25-30 minūtes.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.