Foto – Fotolia

Franču grauzdiņi ar augļiem. Lieliska ideja brokastīm gultā! 0

Nepieciešams

8 porcijām
85 ml saldā krējuma
5 olas
40 g cukura
1 šķipsniņa sāls
8 šķēles baltmaizes
2 ēdamkarotes sviesta
30 g brūnā cukura
Dažādi augļi un augļu sīrupi piedevām

Reklāma
Reklāma
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 23
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai un mērcēšanai)

Katrā porcijā apm. 426 kcal/1785 kJ
14 g olbaltumvielu

Pagatavošana

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Krējumu sajauc ar olām, cukuru un sāli. Dziļā traukā liek baltmaizes šķēles un pārlej tās ar olu un krējuma maisījumu, ļauj ievilkties 15 minūtes. Vienreiz šķēles apgroza.

2. Pannā izkausē sviestu un tajā no vienas puses cep izmirkušās maizītes līdz brūnai garoziņai. Pārkaisa ar brūno cukuru, tad maizīti apgriež un cep no otras puses. Uz grauzdiņiem liek augļus un pārlej ar augļu sīrupu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.