Mobilā versija
-4.3°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Otrdiena, 6. decembris, 2016
22. augusts, 2015
Drukāt

Franču grauzdiņi ar augļiem. Lieliska ideja brokastīm gultā!

Foto - FotoliaFoto - Fotolia

Nepieciešams

8 porcijām
85 ml saldā krējuma
5 olas
40 g cukura
1 šķipsniņa sāls
8 šķēles baltmaizes
2 ēdamkarotes sviesta
30 g brūnā cukura
Dažādi augļi un augļu sīrupi piedevām

Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai un mērcēšanai)

Katrā porcijā apm. 426 kcal/1785 kJ
14 g olbaltumvielu

Pagatavošana

1. Krējumu sajauc ar olām, cukuru un sāli. Dziļā traukā liek baltmaizes šķēles un pārlej tās ar olu un krējuma maisījumu, ļauj ievilkties 15 minūtes. Vienreiz šķēles apgroza.

2. Pannā izkausē sviestu un tajā no vienas puses cep izmirkušās maizītes līdz brūnai garoziņai. Pārkaisa ar brūno cukuru, tad maizīti apgriež un cep no otras puses. Uz grauzdiņiem liek augļus un pārlej ar augļu sīrupu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+