Foto-vk.com

Frikadeļu pīrāgs siera cepurē 0

Autors: “LA.LV”

Sastāvdaļas – 3 olas, 250 g krējuma, 100 g cieta siera, 500 g frikadeļu, pankūku gatavais sausais maisījums (pēc izvēles – Dobeles vai kāds cits).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Atradusies pirms 13 gadiem pazudusi meitene, kura savulaik neatgriezās mājās no skolas 15
Lasīt citas ziņas

Olas viegli sakuļ, pievieno tām krējumu, samaisa. Pievieno sauso pankūku maisījumu, visu kārtīgi samaisa. Mīklai jābūt kā plācenīšu cepšanai.

Cepamo formu ietauko ar eļļu, iekšā lej mīklu. Uz mīklas rindo frikadelītes un nedaudz tās iespiež mīklā. Frikadeles sarindo diezgan cieši.

CITI ŠOBRĪD LASA

Frikadeles gatavo pēc savas gaumes. Pirms likšanas uz mīklas frikadeles nedaudz ieliek saldētavā, lai vieglāk tās izvietot cepamajā pannā.

Cep 180 grādu karstumā apmēram 30 minūtes.

Sieru sarīvē uz smalkās rīves. No cepeškrāsns izņem pīrāgu, pārkaisa ar sieru un liek vēl cepties 7–10 minūtes.

Pīrāgam ļauj nedaudz atdzist formā, tad to izņem un pārkaisa ar zaļumiem.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.