Mobilā versija
-0.8°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
28. augusts, 2015
Drukāt

Gaileņu krēmzupa

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs
Sastāvdaļas:

(2 porcijām) 20 g kausētā siera, 200 g gaileņu, 80 g balto sīpolu, 100 g burkānu, 200 g puķkāpostu, 200 g saldā krējuma, 20 g sviesta, 1 l dārzeņu buljona.

KĀ GATAVOT?

Notīrītus, sagrieztus sīpolus, jaunos burkānus, gailenes un puķkāpostu viegli apcep sviestā, pielej buljonu un uzvāra. Nedaudz gaileņu un burkānu noliek atsevišķi, tie noderēs rotāšanai. Kad dārzeņi un sēnes gatavas, pievieno saldo krējumu un atkal uzvāra. Tad virumu sablendē. Pirms pasniegšanas pievieno kausēto sieru. Rotā ar zirņu kresēm, apceptām gailenēm un jaunajiem burkāniņiem.

 

Gatavoja restorāna  “Andalūzijas suns” pavāre MARUTA UĶIS-UKKE

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+