Mobilā versija
-2.2°C
Baiba, Barbara, Barba
Sestdiena, 3. decembris, 2016
3. septembris, 2015
Drukāt

Gaileņu zupa ar vistas gaļu


Recepte1-ak4
 Sastāvdaļas:

1 l ūdens, 250 g vistas gaļas ar kauliem, 60 g saldētu gaileņu, 1 ēd. k. rīsu, 100 g burkānu, 300 g kartupeļu, 1 ēd. k. kausētā siera "Dzintars", zaļumi, ķiploki.

Kā gatavot?

Vistas gaļu izvāra, izņem kaulus. Gaļu sagriež un liek atpakaļ buljonā. Pievieno rīsus, sviestā saceptas gailenes, apceptus burkānus. Kad rīsi gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus. Beigās virumam pieliek sieru, zaļumus, piparus, lauru lapas, sāli. Pāris minūtes pavāra un lej šķīvjos.

 

Lēnās apkalpošanas (slow food) krodziņa “Klūdziņa” receptes.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+